Vă doriți
 aventură?
Ne ocupăm noi!
Experiența unei vacanțe cu una din autorulotele închiriate de la AROUND WORLD îți oferă libertatea de a călători în locuri unice. 


Îți poți face singur programul, poți alege să te trezeșți în fiecare dimineață altundeva fără să fii condiționat de check-in/check-out dintr-un hotel. 


Ce poate fi mai special decât să vezi frumusețile țării într-un mod unic și original și astfel să petreci mult mai mult timp alături de cei dragi. 


Imaginează-ți că beneficiezi de confortul unei camere de hotel, însă ești în mijlocul naturii și astfel te poți bucura de ciripitul păsărilor, susurul apei, foșnetul frunzelor. Apusul și răsăritul vor fi o experiență de neuitat și te vei întoarce cu un bagaj de amintiri speciale.Este important să te simți protejat și în siguranță, mai ales dacă vei călători alături de cei mici, autorulota oferindu-ți astfel toate condițiile necesare pentru a găti gustarea preferată a copiilor sau de a face un grătar în aer liber. 


Fie că vrei să gătești sau doar să pregătești o gustare, autorulota îți oferă această șansă pentru că avem o bucătărie complet utilată cu toate cele necesare. 


Vei beneficia de o baie complet igienizată de fiecare dată. Autorulotele FredomCamper sunt dotate cu cabine de dus încăpătoare și poți beneficia de plăcerea de a face un duș răcoritor în zilele toride de vară și apoi să continui drumul.

detalii
 & 
dotări
Model Mc Louis MC4 872, an 2021, cutie automată, autorizată pentru 4 persoane

140 CV, euro 6D, pachet MAPO + BATT


DOTĂRI INTERIOR:

Pilot automat, climatronic, stand TV, cameră de manșalier, geamuri electrice, abs, asr, airbag șofer, scaun șofer ajustabil pe înălțime, cotieră dublă, radio cu sistem audio Pioneer cu Apple & Android carplay, pachet Flex cu pat, priză 220W

Perne, pilote, lenjerii, prosoape, grătar, scaune & masă camping, ustensile de bucătărie și veselă. 


DOTĂRI EXTERIOR:

Jante 16" de aluminiu, panou fotovoltaic cu putere 120W, parbriz metalizat, oglinzi exterioare ajustabile electronic cu încălzire, cauciucuri de camping
solicită rezervare